У Сумах терцентр «Берегиня» визначив переможців конкурсу «Розкажи про свою маму»

19.05.2020

КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» підбив підсумки конкурсу «Розкажи про свою маму».

Як розповіла директор терцентру Інна Галіченко, надійшло понад два десятки робіт, кожна – особлива і до щему зворушлива. Долучились і діти, і дорослі: наймолодший учасник має лише 5 років, а найстарший – 71 рік. Серед номінацій учасники конкурсу віддали перевагу тій, що стосувалась віршованої поезії. Були серед отриманих робіт і такі, що не вписувались в умови: малюнки та прозові твори.

Підбиваючи підсумки в номінації фото, журі не змогло остаточно визначитись поміж двома роботами, тому тут переможців двоє. Серед них – Олексій Якущенко.

Він  розповів, що мама для нього – друг і перший порадник, а ще підтримка у всіх справах — фотографуванні чи співах, чи виступавх у жанрі живої скульптури. На конкурс чоловік потайки від матері відправив останню зі своїх робіт – колаж із фотографій героїні та приготованих нею страв. Перше місце Олексій розділив із Олександром Ковальовим.

Найкращу «Розповідь про маму», на думку журі, написав Євген Бабич, а «Авторський вірш про маму» – Людмила Мисловська.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: