Сумський легкоатлет розповів про португальський збір, обсервацію та тренування

19.05.2020

Сумський легкоатлет Володимир Супрун, член української збірної команди з легкої атлетики, 2 травня повернувся з Португалії, де відвувалися командні збори. Після прильоту витримав двотижневу обсервацію і нині вже тренується.

«Ми хотіли повернутися. Але потім прийняли таке рішення, що не зовсім хороша ідея з усіма повертатися на Батьківщину. Тим більше, що нам сказали, що федерація надасть кошти, які дозволять нам в подальшому перебувати в Португалії», — розповів Володимир Супрун «Суспільному».

Він з командою залишився в Португалії в пік епідемії. Розповідає, що обмеження у спортсменів були, але місцева влада надала хороші умови.

«Вони переселили нас в окремий готель, де, крім нас, нікого не було — тільки ми і персонал. Було гарне харчування, були хороші умови проживання. І була можливість виходу і тренування у паркових зонах і на пляжах», — говорить Володимир.

Після повернення в Україну спортсмени відбули обсервацію з додатком «Дій вдома».

«Нас федерація власними машинами робочими зустріла і розвезла по домівках — прямо під під’їзд кожного. Всі проходили самоізоляцію вдома через цей додаток, фотографували три рази на день, і два тижні ми сиділи вдома», — розповідає про обсервацію спортсмен.

Нині Володимир Супрун вже тренується, щоб постійно тримати себе в формі. Особистий тренер Володимира Микола Гудим оцінив португальский збір та розповів про подальші плани.

«Відпрацювали дуже добре. Тому що там кліматичні умови набагато кращі. Була можливість тренуватися спочатку на стадіоні, а потім (у зв’язку з карантином) у парку. За рахунок використання підручних засобів Володимир зробив дуже гарну роботу, і для цього періоду у нього нормальний, гарний стан. Зараз пропонується , що 8-9 серпня перший буде командний чемпіонат України і 21-23 серпня – це уже чемпіонат України основний», — розповів Микола Гудим.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: