У Глухові звільнили начальника «теплового» КП

20.05.2020

20 травня на сесії Глухівської міськради депутати проголосувала за звільнення з посади директора КП «Тепловий район»Миколи Колоші у зв’язку із закінченням дії п’ятирічного контракту, який був підписаний 19 травня 2015 року.  Він виконуватиме обов’язки директора комунального підприємства з 21 травня 2020 року до моменту призначення керівника підприємства за результатами конкурсу, передає «Неделя».

Також депутати на цьому засіданні затвердили Положення про конкурсний відбір кандидатів на посади керівників підприємств, що належать до комунальної власності Глухівської міської ради. Основними вимогами до претендентів є: громадянство України, повна вища освіта, досвід роботи на керівних посадах, вільне володіння державною мовою та певні ділові, професійні та моральні якості, які дають змогу виконувати обов’язки керівника.

Конкурсну комісію очолить профільний заступник міського голови, членами мають бути чотири депутати міської ради, начальник відділу з правової та внутрішньої політики міськради, начальник оргвідділу, представник Департаменту ЖКГ та енергоефективності Сумської ОДА (за згодою).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: