Губернатор Грищенко: «Тримаємо на контролі забезпечення медиків засобами індивідуального захисту»

20.05.2020

Завдяки співпраці Сумської облдержадміністрації, Благодійного фонду «Глобальний реанімаційний сервіс» та соціально відповідального бізнесу медичні заклади області отримають 2700 захисних щитків та 80 пірометрів

Губернатор Роман Грищенко зазначив, що таке нагальне питання, як забезпечення медиків засобами індивідуального захисту завжди знаходиться на контролі обласної влади.

Він також відмітив, що наразі продовжується робота з укладення медичними закладами Сумщини договорів з НСЗУ щодо надання меддопомоги пацієнтам, хворим на COVID-19. Це дасть змогу виплатити надбавки медпрацівникам у розмірі 300% до заробітної плати в повному обсязі.

Засоби медичного захисту та пірометри розподілять між центральними районними лікарнями Сумської області. Також засоби захисту отримають працівники обласного клінічного перинатального центру, обласного клінічного госпіталю ветеранів війни, обласних онкологічного і кардіологічного диспансерів, обласного діагностичного центру і обласного спеціалізованого будинку дитини та інші медзаклади.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: