Сумщина успішно пройшла перевірку щодо дотримання карантинних вимог

21.05.2020

Комісія, до складу якої ввійшли представники Мінрегіону, МОЗ, МВС та інших державних структур, перевірила дотримання в Сумській області карантинних вимог.

Зокрема, перевірили дотримання особливого режиму транспортних перевезень на території Сумської області, організацію температурного скринінгу на контрольних пунктах пропуску громадян, що подорожують. Також була здійснена перевірка Роменської та Конотопської ЦРЛ та місць обсервації.

Проінспектовано хід робіт щодо поновлення регіональних та місцевих резервів медичними дезінфікуючими засобами, засобами індивідуального захисту працівників медичних установ та забезпечення харчуванням працівників лікарень, які надають допомогу хворим на COVID-19.

Проведено моніторинг рішень, прийнятих місцевими комісіями ТЕБ та НС.

Як повідомляють в Сумській обласній державній адміністрації, у державної комісії за результатами перевірки стану виконання Сумською облдержадміністрацією завдань, визначених законами України, актами Кабінету Міністрів та дорученнями Прем’єр-міністра України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 зауважень немає.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: