Біля магазину обікрали дівчину

21.05.2020

Подія сталася ввечері на одній із вулиць Глухова. Як розповіла поліцейським сама дівчина, прогулюючись містом зі своїм хлопцем та їх спільним знайомим, попросила останнього потримати свої речі – жіночу сумочку та верхній одяг, допоки вона зі своїм коханим зайде до магазину. Після повернення хлопець повернув їй речі і відразу пішов додому. Коли дівчина відкрила сумочку, то побачила зникнення смартфону.

У цей час повз них проїжджав наряд сектору реагування патрульної поліції. Супутник дівчини зупинив правоохоронців та розповів про щойно виявлену крадіжку.

Детально опитавши молодих людей, працівники поліції буквально за годину розшукали підозрюваного. Юнаку 18 років, він місцевий, має судимості за скоєння майнових злочинів. У скоєному зізнався та розповів, що викрадений гаджет вирішив залишити для власного використання так як свого не було.

Поліцейські вилучили та повернули потерпілій її смартфон. Відносно зловмисника в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та перевіряють на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: