Якість асфальтобетону RGM group підтвердила харківська консультативна компанія «Радіал Інжиніринг»

21.05.2020

RGM group завжди на першому місці ставила і ставить якість виконання робіт. Причому, робить це не тільки застосовуючи надійні матеріали та залучаючи професіоналів до виконання робіт, а й займаючись постійним моніторингом і вже зроблених об’єктів, і тих, над якими працює сьогодні.

При бажанні (а компанія його має і доводить конкретними справами) якість дороги можна виміряти не тільки «на око», а й на професійному рівні, отримавши конкретні числові дані. Так, це непросто і затратно, але репутація того варта.

Сьогодні RGM group працює над ремонтом автомобільної дороги загального користування державного значення Р-61 Батурин-Конотоп-Суми. Намагаючись виконати усі роботи на найвищому рівні, підприємство звернулося до харківської компанії «Радіал Інжиніринг» задля тестування верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону. Тестування проводили до укладання ЩМА на виробничій базі в с. Степанівка Сумського району. Для цього дорожній матеріал для тестування уклали окремим відрізком, після чого були визначені наступні його параметри:

середня густина ЩМА-20;

середня густина мінеральної частини;

дійсна густина суміші;

водонасичення;

залишкова пористість;

границі міцності при стиску;

коефіцієнт ущільнення;

товщина шару;

зерновий склад;

вміст бітуму.

Спеціалісти «Радіал Інжиніринг» встановили: експлуатаційні характеристики верхнього шару дорожнього покриття із ЩМА-20, які вимірювалися та досліджувалися згідно договору, відповідають вимогам чинних нормативних документів дорожньо-будівельної галузі.

Даний тип покриття застосовується під час ремонту доріг, у тому числі й на ділянці Батурин-Конотоп-Суми, на яку  RGM group дає десятирічну гарантію.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: