П’ятеро жителів Сумщини постануть перед судом за незаконне зберігання наркотиків

23.05.2020

З початку нинішнього року поліцією було виявлено  475  таких злочинів, та встановлено 462 особи, причетних до їх скоєння. За минулу добу на території області правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби у жителів Сумського, Глухівського, Лебединського та Роменського районів.

В обласному центрі поліцейські зупинили 42-річного місцевого чоловіка, який зберігав при собі 4 г марихуани та саморобний пристрій для вживання.

Працівники управління патрульної поліції вилучили у 35-річного сумчанина 0.5 г амфетаміну.

В ході проведення обшуку за місцем мешкання 36-річного чоловіка глухівські поліцейські  виявили у нього згорток з 7 г марихуани та пристрій для її вживання.

В поле зору дільничних Лебединського відділення поліції потрапив 53-річний житель с. Вільшанка. Як встановили працівники поліції, при собі він зберігав 10 г марихуани. Ще один згорток з «дозою» побідної речовини правоохоронці Роменщини вилучили у 47-річного місцевого чоловіка.

Все виявлене поліцейські вилучили та направили на експертизу.

За даними фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: