Депутатка на 8 мільйонів: Декларація, якій важко не позаздрити

24.05.2020

Тільки уявіть: депутат облради, керівник одного з найбільших підприємств Сумщини (ТОВ «Велетень», 50,3% власності) Надія Вайло заробила за минулий рік більше 8 мільйонів гривень, пише azimuth.sumy.ua.

Складу декларації депутатки важко не позаздрити. Житловий будинок у Глухові (132 кв. м), дві земельні ділянки, готель із кафе (47% власності), адміністративний будинок (47% власності) і лазня (47% власності) – все це має депутатка («Воля народу») і підприємець. Про це стало відомо з її е-декларації, оприлюдненої на сайті НЗК.

Найбільше доходу Надія Вайло отримала від ТОВ «Велетень» – це  дивіденти у розмірі понад 5 млн грн, заробітну плату на цьому ж підприємстві – понад 1 млн грн. Дохід від її підприємницької діяльності приніс понад 1,2 млн грн, від здачі майна – близько 6 тис. грн, банківських відсотків – понад 747 тис. грн та ін. Отримує Надія Вайло і пенсію: за 2019-й – понад 100 тис. грн. Крім того, у неї задекларовано в цілому 1,65 млн грн. на рахунках в п’яти банках.

Їздить глухівська мільйонерка на «Фольцваген Пассат». Чоловік жінки, принаймні офіційно, отримує лише скромну пенсію – 30 963 грн, а також має авто «Кіа Ріо».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: