У Шостці в п’ятьох хворих на пневмонію підозрюють коронавірус

25.05.2020

У Шостці станом на 25 травня залишається хворою на коронавірус лише одна особа, підозрюють COVID-19  у п’ятьох людей з діагнозом «пневмонія».

У п’ятницю до інфекційного відділення у важкому стані була госпіталізована хвора з двобічною пневмонією.  У молодої жінки є супутня патологія, яка може бути причиною загострення хвороби, але, тим не менш, курс лікування вона проходить як потенційна хвора на COVID-19.

«На сьогоднішній день в інфекційному відділенні лікуються від коронавірусу троє хворих – подружжя з Глухова та одна шосткинка – дружина військовослужбовця, який вилікувався від COVID-19 і якого минулого тижня виписали з лікарні. У жінки піднялася температура до 38 градусів, з’явилося відчуття страху, нервозності. Тому ми її у суботу госпіталізували та посилили лікування. Зараз хвора заспокоїлася, стан її покращився», — поінформував головний лікар Центральної районної лікарні Олег Штогрин.

Але знаючи, що у людей із коронавірусом здебільшого спостерігається двохвильовий перебіг хвороби, вона отримує лікування у повному обсязі – з плаквенілом, антибіотиками та іншими препаратами.

За словами головного лікаря, наразі стан жінки розцінюється як середньої важкості, стабільний.

shostkanews.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: