Очільник Сумщини дав зрозуміти, що розбазарювати ресурси для COVID-19 не вийде

26.05.2020

Голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко попередив правоохоронні органи про дотримання чіткого контролю за використанням бюджетних коштів, які виділяються державою для боротьби з COVID-19.  Це ж стосується і гуманітарної допомоги, що надходить на Сумщину від бізнесу та благодійників, адже вона має потрапляти в лікарні, де в ній є нагальна потреба.   На цьому очільник області наголосив увагу під час прес-конференції 26 травня.

«Мав питання і щодо діяльності силових структур. На початку своєї роботи я попереджав правоохоронців, щоб уважно слідкували за витрачанням бюджетних коштів на заходи, спрямовані на подолання COVID-19, бо на цьому хтось може захотіти «нагрітися». Вони дуже уважно за цим дивляться. І ми також усе відслідковуємо, бачимо інформацію по всіх здійснених закупівлях, вона є в обласному штабі.

Я хочу подякувати усім громадянам, які були дисциплінованими, і всім органам влади, правоохоронцям, іншим службам, які вжили усіх можливих заходів щодо недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції на Сумщині», — написав Роман Грищенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Резюмуючи озвучені сьогодні заяви, губернатор дав зрозуміти, що розбазарювати ресурси для боротьби з коронавірусом не вийде.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: