Вулична камера зафіксувала, хто винен у ДТП із постраждалим

27.05.2020

У середині травня на вул. Києво-Московській у Глухові, навпроти колишньої поліклініки, сталася резонансна ДТП за участі двох мотоциклістів, один з яких завалився і отримав числені тілесні ушкодження, передає kourier.in.ua.

Усе відбувалося дуже швидко, й очевидці трактують подію вкрай суперечливо. На думку одних, мотоцикліста, котрий упав, підрізали, інші вважають – він просто не справився з керуванням. Розуміння того, що трапилося насправді, дають матеріали відеоспостереження ТРЦ «Юність». Воно зафіксувало пересування учасників ДТП із моменту їх повороту від універсаму.

Так, на Києво-Московську обидва виходять майже одночасно (ну, може з невеликим відривом), порушуючи дозволену швидкість руху пролітають перехрестя з вулицею Шевченка. Далі – той, що летить слідом, буквально дихаючи в спину першому, суне юзом і падає. Перше враження: водії «двоколісних» коней влаштували перегони, де один намагається наздогнати іншого, а той будь-що тримає лідерство.

При детальному розгляді видно: на перехресті «лідер» майже заступає шлях переслідувачу — дійсно, схоже на підрізання. Втім, чи саме це спричинило падіння — під питанням: постраждалий начебто мав місце і час для маневру. Остаточну ясність вносить фрагмент відео, відзнятий із внутрішнього майданчика «Юності». На ньому видно, як відривається від асфальту заднє колесо першого мотоцикла. Таке можливе лише в одному випадку – коли водій на швидкості натискає передні гальма. За хвилю до цього вдається й «другий номер». У нього, власне, не було іншого вибору. Втрата керування з наступним падінням за таких обставин були неминучі.

Остаточні висновки тому що сталося, має дати поліція. Вона нині ретельно вивчає обставини ДТП, про яке йшлося.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: