Третій рік експлуатації тротуару на Петропавлівській «на відмінно»

28.05.2020

Йде третій рік експлуатації тротуару по вулиці Петропавлівська у Сумах, який зробила RGM group.

У компанії проінспектували після дощу, щоб перевірити не тільки якість нашої плитки, а й те, як працівники її уклали — чи не має калюж на тротуарі, які б заважали пішоходам.

Важливо і приємно, що зроблена робота — якісна та надійна. Адже в RGM group вважають, що для клієнтів кращою нашою рекламою будуть конкретні приклади, і компанії не соромно — є що показати.

Як бачимо із фото (а кожен сумчанин може переконатися і на власні очі, пройшовшись по цій вулиці) – тротуар перебуває у відмінному стані, пошкоджень плитки вже після другої зими не виявлено. Також варто підкреслити, що огляд робився одразу після дощу, однак якихось підтоплень чи калюж на тротуарі теж виявлено не було – що свідчить про дотримання спеціалістами технологічних стандартів укладання плитки і, як результат, – маємо комфортний, красивий та надійний тротуар.

Однак на цьому RGM group зупинятися не збирається. Компані прагне постійно покращувати власну продукцію, роблячи її максимально якісною та надійною. Тому вже у липні цього року відкриє новий Завод з виготовлення фігурних елементів мощення, на якому в тому числі буде виготовлятися і тротуарна плитка підвищеної надійності. Близько двадцяти мільйонів інвестицій у виробництво і нові технології, задля того, щоб вулиці та площі Сумщини були красивими і комфортними!

Тому, якщо ви цінуєте якість і не бажаєте платити двічі або й взагалі щороку – звертайтеся в компанію RGM group: вам і плитку запропонують, і укладуть її згідно усіх сучасних технологій з гарантією 10 років (до речі, на плитку також дається гарантія 10 років)!

Також RGM group виробляє та реалізує: бруківку класичну, бруківку-двутавр («Подвійне Т»), бруківку «Старе місто», бордюри тротуарні та дорожні, камінь бутовий різних фракцій, щебінь гранітний різних фракцій, гранвідсів, керамзит, пісок кар’єрний та річковий.

Телефон для замовлень: 095-815-85-11, 095-815-85-51, або на стаціонарний: (0542)-655-069.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: