Громадськість вимагає відкритого конкурсу на вивезення сміття

28.05.2020

Сьогодні, 28 травня, у Сумах розпочався конкурс із визначення виконавців комунальної послуги з вивезення побутових відходів.  Окрім ТОВ «А-МУССОН» і ТОВ «Сервісресурс»,  документи також подало ТОВ «Форекс+».

Водночас громада вимагає, аби конкурс на вивезення сміття провели прозоро та публічно.  Містяни хочуть побачити і оцінити технічні засоби і ресурси компаній, що за їхній кошт будуть протягом наступних п’яти років обслуговувати місто. До відкритості процедури закликав сучманин Олександр Лазаренко на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Вважаю, що конкурсантів треба оцінювати за реальним станом речей, а не за паперовим відписками. Треба показати містянам автомобільний парк, баки та інші матеріально-технічні засоби фірм-конкурсантів провівши перезентацію для громади на майдані Незалежності. А відповідним структурним підрозділам міської ради забезпечити публічне висвітлення заходу на порталі СМР та місцевих медіа.

Сьогодні з відповідною пропозицією на засіданні конкурсної комісії з визначення виконавців комунальної послуги з вивезення побутових відходів виступила і депутат СМР Юлія Левченко. На жаль вона була проігнорована.

Я розумію, що членам комісії простіше і приємніше працювати з паперами в маленькому закритому кабінеті, аніж вийти на майдан і подивитися на дійсний стан справ. Проте краще під час конкурсу один раз одразу відсіяти іржаві радянські помийки на колесах, аніж потім кожного дня споглядати як давно виведені зладу сміттєвози розливають нечистоти по вулицях нашого міста.

Разом із громадою вимагаю від керівництва міста всеж провести відкриту презентацію техніки на майдані!

Ми хочемо аби наше місто було чистим! Маємо право обирати в якому місті нам жити!

Не закривайтеся в тісних кабінетах — дайте можливість громаді побачити і оцінити!».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: