У Лебедині двоє юнаків погрожували пенсіонеру сокирою, вимагаючи грошей

02.06.2020

Як з‘ясували правоохоронці, зловмисники, загрожуючи пенсіонеру сокирою, спочатку вимагали грошей. Однак згодом «вдовольнилися» старим непрацюючим мопедом.

За словами самого потерпілого, пізно уночі його розбудив стукіт у двері. Вийшовши у двір, побачив двох молодих людей. Погрожуючи сокирою, «незвані гості» спочатку вимагали гроші, і навіть кілька разів його вдарили. Однак коли впевнились, що у старого й справді коштів немає, забрали старенький мопед. До слова, у минулому цей двоколіснику у нього вже викрадали. Проте правоохоронці знайшли злодія, і повернули чоловіку розшуканий байк.

Отримавши інформацію про вчинення злочину, на виклик відразу виїхала слідчо-оперативна група Лебединского відділення поліції.

Поки слідчі та експерти оглядали місце події, оперативники по залишеному на землі сліду від протекторів шин мопеда дійшли просто до двору одного з нападників. Там же виявили і сам транспортний засіб.

Відтак, вирахувати особи нічних «візитерів» було справою часу.

Це виявились місцеві жителі, молоді люди віком 20-ти і 23-х років. Обидва раніше судимі, один з них — за скоєння крадіжки… цього ж самого мопеду.

Наразі в поліції розпочате кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.187 КК України «Розбій». Суд обрав юнакам міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Слідчі вже оголосили обом підозру у вчиненні злочину і перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших майнових злочинів. Досудове розслідування триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: