17-річний Клим із міста Ромни потребує термінової допомоги

02.06.2020

Усіх небайдужих жителів області просять допомогти Климу Ярмоленко з міста Ромни, у якого стався рецидив важкого захворювання — гострого лімфобластного лейкозу. Таке повідомлення з’явилося на сторінці “Діти Сумської онкогематології” у Фейсбуці:

“SOS!! HELP!!! ДОПОМОЖІТЬ!!! Максимальний репост!!!

ЯРМОЛЕНКО КЛИМ – 14.02.2003р.н., м. Ромни

Рецидив гострого лімфобластного лейкозу!!

У жовтні 2017 року сталася біда, Клим захворів на рак крові, хлопчині на той час було 14 років. Хлопець прийняв виклик, в запеклій боротьбі з сильним та безжалісним ворогом отримав перемогу, довгоочікувана РЕМІСІЯ!!!

На сьогодні Климу 17 років і він знову вступив в бій з раком, страшне слово РЕЦИДИВ, ХВОРОБА ПОВЕРНУЛАСЬ ще з більшою силою і бажанням на перемогу!!! Терміново необхідна пересадка кісткового мозку за кордоном, інакше процес буде вже незворотній!!! Зупинились на клініці в Іспанії, але сума рахунку, яку виставила клініка захмарна, просто не реальна, вона не посильна для простих людей.. 152500тис. євро..

Люди добрі, допоможіть здійснити дитині одну лише мрію, одужати і повернутися до повноцінного життя.. Кожна гривня на вагу золота!!! Мама дуже Вас просить, благає, подайте руку допомоги її єдиному сину!!

Реквізити для надання благодійної допомоги:

Картка Приватбанку

5168 7422 0600 1582 (Ярмоленко Яна – мама)

Волонтер Лукаш Лариса – 0507087451“, – йдеться у дописі.

sumypost.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: