У Путивлі не відкрились дитсадки через холоднечу в приміщеннях

03.06.2020

Всупереч сподіванням багатьох путивльських батьків, дитячі садки міста не відкриють навіть на наступному тижні, як очікувалося.

Як встановила спеціальна комісія міськради, це не дозволяє зробити температурний режим в групах. Про це повідомив заступник голови громади Костянтин Гаврільчк.

Справа в тому, що на останній сесії виділили гроші і закупили за них дезінфікуючі засоби і все необхідне, тож дошкільні заклади відповідають протиепідемічним нормам. Але ось опалювальний сезон вже закінчено, лічильники опломбовані, і газівники не дають згоди на те, щоб опалення в дитсадках знову включили. А літо, на жаль, не поспішає радувати нас теплом. І остиглі за час карантину приміщення поки ніяк не нагріваються.

Тому міська комісія прийняла рішення не брати дітей з 9 червня — щоб вони не мерзли в групах, які не послаблювали свій імунітет. Але це лише доти, поки температурний режим не буде задовільним. Можливо, групи нагріються вже з середини червня, і 15 числа дитсадки міста розкриють свої двері для своїх маленьких вихованців, пишуть «Путивльські відомості».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: