Поліція просить відгукнутися свідків ДТП

04.06.2020

Як ми повідомляли, ДТП сталася вчора у Шостці, по вулиці Вороніжській.

Близько восьмої години ранку водій громадського транспорту скоїв наїзд на велосипедистку, яка рухалась у попутному напрямку. У результаті ДТП пенсіонерка отримала перелом руки і доставлена до лікарні.

Про постраждалу у дорожньо-транспортній пригоді у поліцію повідомили лікарі. Вони розповіли, що до них за медичною допомогою звернулась 71-річна жителька Шостки, у якої діагностували «перелом лівої руки». Виїхавши до лікарні, поліцейські опитали потерпілу пенсіонерку та дізнались, що аварія сталася близько восьмої ранку по вулиці Вороніжській, поблизу залізничного переїзду. Остання рухалася на велосипеді по проїзній частині, коли її зачепила проїжджаюча повз «маршрутка». Жінка впала та отримала травму. Вважаючи, що це простий забій, потерпіла вирішила не звертатися до лікарів. Її додому доставив водій того самого громадського транспорту. Пізніше потерпілій стало погано і вона змушена була звернутися у лікарню.

Провівши ряд заходів, правоохоронці встановили маршрутне таксі і його водія. Чоловіку 54 роки. Він дає пояснення слідчим.

У поліції за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюються причини та обставини автопригоди.

Правоохоронці просять відгукнутися свідків цієї дорожньої аварії, адже на момент ДТП залізничний переїзд щойно відкрився і була присутня велика кількість транспортних засобів. З цього приводу можна звернутися до Шосткинського відділу поліції: м. Шостка вул. Свободи, 67 або за телефоном чергової частини 050 327 91 48.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: