Губернатор планує побудувати багато доріг і привезти на Сумщину Президента

04.06.2020

Понад 5 тисяч кілометрів місцевих доріг планує побудувати на Сумщині губернатор Роман Грищенко. Такою новиною він поділився в ефірі одного з телеканалів Сумщини. А також пообіцяв особисто лобіювати інтереси області задля виділення додаткових коштів на ремонт доріг, пише azimuth.sumy.ua.

«Дороги – наш другий пріоритет. Без них гальмуватиметься економіка та надання послуг. Тож на сьогодні ми готуємо проектно-кошторисну документацію на конкретні напрямки, щоб, коли отримаємо кошти, одразу почали будувати дороги», – підкреслив голова облдержадміністрації.

За словами Грищенка, усе робиться на совість із максимальною ефективністю, зокрема для того, щоб повністю забезпечити маршрути до лікарень і щоб були сполучені між собою ОТГ.

Також Роман Грищенко пообіцяв привезти на Сумщину Президента Володимира Зеленського і не виключив, що гарант їхатиме вже новими автошляхами.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: