У Сумах п’яний, як чіп, водій «Мерседеса» їздив на червоний

05.06.2020

Перевищення допустимої норми алкоголю у майже 16 разів зафіксували патрульні у сумського водія.

Автомобіль Mercedes привернув увагу патрульних на перехресті вулиць Металургів та Ремісничої. Керманич на очах поліцейських проїхав на заборонений червоний сигнал світлофора. Рухаючись за автівкою, водій ніби не помічав вартових порядку та продовжував порушувати ПДР. Він не вмикав світлові покажчики повороту при зміні напрямку руху, а потім і взагалі виїхав на смугу зустрічного руху, де ледь не вилетів за межі проїжджої частини. Зупинивши автомобіль, патрульні відразу ж направилися до водія. Після цього все стало на свої місця. За кермом — чоловік з ознаками сильного алкогольного сп’яніння, у салоні транспортного засобу — двоє пасажирів у такому ж стані.

45-річний водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння в присутності свідків. 3,17 проміле — саме такий результат зафіксував спецприлад, а це майже в 16 разів більше допустимої норми.

“Найстрашніше, що водій навіть не задумався, наскільки небезпечно керувати в такому стані. Свої дії він пояснював великим водійським стажем”, — розповідає інспектор 3-ї роти Олександр Леоненко.

Патрульні відсторонили громадянина від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні матеріали.

Перевищення допустимої норми алкоголю у майже 16 разів зафіксували патрульні у сумського водія

Перевищення допустимої норми алкоголю у майже 16 разів зафіксували патрульні у сумського водія https://youtu.be/N3H5ihVo84Q Автомобіль Mercedes привернув увагу патрульних на перехресті вулиць Металургів та Ремісничої. Керманич на очах поліцейських проїхав на заборонний червоний сигнал світлофора. Рухаючись за автівкою, водій ніби й не помічав вартових порядку та продовжував порушувати ПДР. Він не вмикав світлові покажчики повороту при зміні напрямку руху, а потім і взагалі виїхав на смугу зустрічного руху, де ледь не вилетів за межі проїжджої частини. Зупинивши автомобіль, патрульні відразу ж направилися до водія. Після цього все стало на свої місця. За кермом — чоловік з ознаками сильного алкогольного сп’яніння, у салоні транспортного засобу — двоє пасажирів у такому ж стані.45-річний водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння в присутності свідків. 3,17 проміле — саме такий результат зафіксував спецприлад, а це майже в 16 разів більше допустимої норми.“Найстрашніше, що водій навіть не задумався, наскільки небезпечно керувати в такому стані. Свої дії він пояснював великим водійським стажем”, — розповідає інспектор 3-ї роти Олександр Леоненко.Патрульні відсторонили громадянина від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні матеріали, а саме:— ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП;— ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора, порушення правил користування попереджувальними сигналами та виїзд на призначений для зустрічного руху бік дороги) КУпАП.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Четвер, 4 червня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: