У Сумах — ДТП з двома травмованими

06.06.2020

Аварія сталася вчора, 4 червня, близько 13:30, на проспекті Тараса Шевченка.

Патрульні, прибувши на місце події, попередньо встановили, що водій автомобіля ВАЗ-21012, не вибравши безпечної швидкості руху та не дотримавшись безпечної дистанції, допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos під керуванням 32-річного чоловіка, який рухався попереду.

У результаті автопригоди двоє людей отримали тілесні ушкодження — їх доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Двоє травмованих у ДТП

Двоє травмованих у ДТП https://youtu.be/98vt3w_ROEc 4 червня, близько 13 години 30 хвилин, на проспекті Тараса Шевченка, сталася ДТП з травмованими.Патрульні, прибувши на місце події, попередньо встановили, що водій автомобіля ВАЗ-21012, не вибравши безпечної швидкості руху та не дотримавшись безпечної дистанції, допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos під керуванням 32-річного чоловіка, який рухався попереду.У результаті автопригоди двоє людей отримали тілесні ушкодження. Їх доставили до лікарні для надання медичної допомоги.На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції для встановлення обставин події.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Пʼятниця, 5 червня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: