Саша Шевченко потребує допомоги: у сім’ї вже немає грошей навіть на продукти

07.06.2020

Навесні 2018 року в Олександра Шевченка (26.07.2003 р.н)  з селища Терни діагностували  «нецукровий діабет», лікувався він у Сумах… Стан юнака з кожним днем погіршувався, його поведінка була незрозумілою для батьків, тому вони знову пройшли обстеження, після чого були направлені до столиці в клініку Рамаданова. Потім був Інститут рака, де в нього і виявили злоякісну пухлину головного мозку.

На жаль, обстеження показали, що в організмі прогресують метастази, а саме в хребтовому відділі.

Стан хлопця важкий, адже лікування виснажливе, а сил боротися у Сашка немає… Зараз юнак знаходиться в Сумській дитячій онкогематології.

«Наразі Саша закінчив 5 блок хіміотерапії, на що ледве назбирали кошти. Родина просто опускає руки, адже коштів взагалі немає.. Все що могли продати, то вже продали, але препарати та обстеження не по силі батькам. Дуже хочеться попросити допомогу в людей.  Можливо хтось може допомогти препаратами, які необхідні у проходженні хіміотерапії, можливо, хто може допомогти коштами або навіть продуктами…

Після 6 блоку хлопцю необхідно їхати до столиці на консультацію лікарів, які вирішать що робити далі… А зараз родина кінці з кінцями ледве зводить… Іноді немає за що  необхідні для Саші продукти харчування придбати…

Родина багатодітна, і вдома у Тернах ще є менша сестричка, саме тому тато знаходиться у відділенні, а мама розривається між донькою і хворим сином. Там взагалі важка ситуація. Сашко променеву терапію пройшов, і в нього трішки покращився стан. А тепер знову галюцінації… Потрібно робити операцію, але лікарі не можуть  дати навіть шанс, що вона пройде успішно», — написала волонтер Катерина Івченко.

Картка ОЩАДБАНК 5167490153793618 — мама ШЕВЧЕНКО СВІТЛАНА МИКОЛАЇВНА

Картка ПриватБанк 4149499341432225 — тато ШЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ.

Номер телефону 0958116442 волонтер Катя Івченко

odindoma.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: