На Тростянеччині знову посилюють карантинні заходи

10.06.2020

Вчора під керівництвом голови Тростянецької районної державної адміністрації Володимира Бурлаки відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Виконуюча обов’язки завідувача Тростянецького районного лабораторного відділення Сумського лабораторного центру Валентина Одража зазначила, що станом на 9 червня  у Тростянецькому районі зареєстровано 9 підтверджених випадків захворювання на COVID-19: з них: 1- госпіталізовано, 1 – помер, на самоізоляції – 5, одужало – 2. Показник інцидентності становить 20, 5 на 100 тис. населення і перевищує цільовий (нормативний) показник 12 на 100 тис. населення.

Приймаючи до уваги фактичний стан епідеміологічної ситуації з COVID-19 в Тростянецькому районі відповідно до критеріїв  Кабміну, члени комісії прийняли рішення відмінити, починаючи з 10 червня, послаблення протиепідемічних заходів щодо функціонування закладів громадського харчування, проведення релігійних заходів та проведення заходів в закладах фізичної культури та спорту.

Директорові ДП «Тростянецьке лісове господарство» та директорові ПрАТ «Монделіс Україна» наказами по підприємствах доручено відсторонити від роботи контактних осіб до моменту отримання результатів ПЛР-тестів. Тростянецьке відділення поліції має забезпечити дотримання громадського порядку та карантинних вимог до покращення епідемічної ситуації.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: