Губернатор Сумщини пообіцяв зайнятися аварійними дорогами на Ямпільщині

10.06.2020

Про це за підсумками зустрічі з представниками районних ЗМІ у Фейсбуці написав депутат Ямпільської районної ради, журналіст Олександр Соломко, передає azimuth.sumy.ua.

Зокрема, депутат звернув увагу керівника області Романа Грищенка на безхозну аварійну ділянку дороги біля Ямпільської школи №2, яка вже більше двох десятків років не бачила ремонту. Губернатор Сумщини запевнив, що допоможе з цим, додавши, що проблему можна зрушити з місця після того, як дорога перейде у власність області.

Щодо ще однієї проблемної теми – ремонту дороги Ямпіль-Шостка, який уже розпочався від Шостки і може цього року не дійти до найбільш аварійної ділянки між Привокзальним та Уском, – Роман Грищенко запевнив: обласна влада сподівається цього року таки довести ремонт дороги до Ямполя.«Цьог о року нам обіцяють додаткові кошти на дороги, які ми плануємо направити саме на дорогу Шостка – Ямпіль. Вона має велике значення, адже веде до госпітального округу. Саме тому ми приділяємо їй стільки уваги»,  – процитував у своєму дописі губернатора Олександр Соломко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: