У Сумах пограбували квартиру

10.06.2020

До Сумського відділу поліції звернувся 26-річний містянин та повідомив, що у нього з квартири зникла майже уся техніка. У ході бесіди із заявником оперативники  з‘ясували, що напередодні крадіжки у нього гостював приятель, раніше судимий 35-річний сумчанин.  Саме на нього і впала підозра у вчиненні злочину.

Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів, і отримали підтвердження цій версії. Розшуканий чоловік своєї причетності не заперечував, і розповів про обставини вчинення крадіжки. За його словами, спочатку він тихцем виніс із квартири ноутбук, і одразу здав його до ломбарду. Згодом, дочекався моменту, коли господаря не буде вдома, через вікно проник до його помешкання і «прихопив» готівку, телевізор, праску, телефон та флеш-накопичувач.

Працівники поліції в рамках розпочатого кримінального провадження  вже знайшли та вилучили частину викраденого майна. Що стосується горе-гостя, то йому у відповідності з ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України загрожує покарання до шести років позбавлення волі, повідомив відділ комунікації поліції області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: