У Конотопі показали, як ремонтують гімназію за гроші ЄС

10.06.2020

У Конотопі триває реконструкція гімназії. Проект «Підвищення енергоефективності будівель освітніх закладів м.Конотоп» реалізується у райцентрі за рахунок грантових коштів Європейського Союзу (програма «Угода Мерів – Демонстраційні проекти»), коштів державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету.

Як повідомляє управління економіки Конотопської міської ради, на реконструкцію міської гімназії Євросоюзом було виділено 400 тис. євро, також було залучено кошти ДФРР та місцевого бюджету.

«На часі – завершення основної частини робіт до 1-го липня поточного року. 30 червня закінчується контракт між містом і Європейським союзом. Минулого року вже завершили дитячий садок “Ялинка”. За 2 тижні підрядник зобов’язується виконати роботи. Це більша частина даху, цоколь, більша частина фасаду, дві третини об’єкту мають бути виконані до 30 червня», – повідомили в управлінні економіки Конотопської міськради.

Реконструкція гімназії

Проект «Підвищення енергоефективності будівель освітніх закладів м.Конотоп» реалізується у місті за рахунок грантових коштів Європейського Союзу (програма «Угода Мерів – Демонстраційні проекти»), коштів державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету.

Опубліковано Управління економіки Конотопської міської ради Вівторок, 9 червня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: