Знайшли третього автора «послання з минулого», яке пролежало під підлогою ліцею 50 років

10.06.2020

Днями директор Шосткинської школи-ліцею В’ячеслав Василенко на сторінці навчального закладу у Фейсбуці опублікував пост про зустріч з останнім із трійці чоловіків, які залишили у червні 1970 року під підлогою кабінету №34 лист-послання. Перших двох випускників вдалося розшукати майже одразу.  Тепер знайшовся і третій — Юрій Сидоров, який власне і написав лист-послання, повідомляє shostkanews.city.

Коли В’ячеслав Василенко показав йому записку, пан Юрій дуже зрадів, впізнавши свій почерк. Розповів, що ідея написання листа виникла спонтанно, коли робітники пішли обідати. Тоді він швидко написав «послання» і попросив друзів поставити під ним свої підписи, після чого усі разом заховали записку під підлогою.

Юрій Сидоров згадав про свої шкільні роки, а також розповів, як склалася його подальша доля.

Після закінчення школи він проходив службу на військово-морському флоті, потім закінчив спецшколу МВС і був направлений на роботу на північ СРСР, де працював 14 років.

Згодом пан Юрій закінчив Вищу школу МВС, працював за фахом і у 1994 році пішов у відставку у званні майора. З 2013 року чоловік служить в Гамаліївському Харалампієвському монастирі — останні 2 роки є іподияконом.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: