Театр імені Щепкіна вже готується зустрічати глядачів

11.06.2020

Сумський обласний академічний театр драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна готовий невідкладно відновити роботу з глядачем. Принаймні в театрі забезпечені всі протиепідемічні заходи, на чому наголосила начальник обласного управління культури  Олена Мельник під час комісійної перевірки закладу 10 червня.

Зокрема розроблені правила перебування глядачів у приміщенні театру, придбано індивідуальні засоби захисту для працівників, одноразові рукавички, безконтактні термометри для здійснення температурного скринінгу, необхідні дезінфікуючі засоби, проведено маркування підлоги, для уникнення скупчення глядачів перед входом та в приміщенні театру з метою дотримання умов дистанції між глядачами не менше 1,5 метра.

Митці готові явити глядачу не лише вистави та концертні програми, що стали вже улюбленими, а й підготували під час карантину, використовуючи онлайн та віддалений режим, нові твори: «Гедда Габлер» (режисер Лінас Зайкаускас), «Вісім люблячих жінок» (режисер – заслужена артистка України Олена Зарицька), «Що трапилось у зоопарку» (режисер Роман Козак), «Панночка та хуліган» (балетмейстер Віктор Байстрюченко), концертна програма лауреата Гран-прі Всеукраїнського конкурсу оркестру театру (диригент – заслужений працівник культури України Віталій Тамілін).

Щепкінці радо чекають на свого глядача за умов прийняття рішення Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: