Геннадій Дем‘яненко, — «Це не перший наш трофей на Сумщині»

11.06.2020

Вчора ФК «Суми» провів перший офіційний матч сезону на Кубок Геннадія Свірського із ФК «Колос».

Із рахунком 2:1 перемогли містяни. Автори голів – Вадим Шаврін (‘44) та Володимир Прийомов (‘78).

Учасників турніру привітав голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко, Сумський міський голова Олександр Лисенко, голова Асоціації футболу Сумщини Андрій Прохорович, керівництво м. Ромни та Липоводолинського району.

Президент ФК «Суми», заслужений юрист України Геннадій Дем‘яненко, – «Неоднозначна думка про матч. Професійно та фізично ми були на голову вище, проте видали мінімальний результат. Втім, як говорив великий Валерій Лобановський – гра забувається, а результат залишається в історії. Впевнений, що з їх потенціалом хлопці ще покажуть неймовірну гру».

«Перша офіційна гра завжди надзвичайно не проста. Проте є перший результат і трофей. Вибачаємось за сумських ультрас, які навели «невеликий» шум в Байраці. Зважайте, що вболівальники зачекалися футболу та дещо «переборщили». Не судіть жорстко. Та й були вони за межами стадіону.  Вони вибачаються та обов‘язково виправляться», – капітан ФК «Суми» Валерій Куценко.

Нагадаємо, що наступний матч ФК «Суми» зіграє з ФК «Тростянець» за Суперкубок Сумської області з футболу.

В подальших планах команди участь в чемпіонаті України та Кубку України з футболу серед аматорських команд з подальшою кваліфікацією до другої ліги ПФЛ України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: