Жителю Сумщини загрожує штраф за те, що матюкав операторів лінії «102»

12.06.2020

Нетверезий громадянин неодноразово телефонував на спецлінію поліції та нецензурно ображав працівників служби. Такі витівки чоловіка кваліфікували як дрібне хуліганство, тож наразі йому доведеться відповісти за це перед Законом.

«Пригоди» нетверезого 29-річного жителя Шостки почалися з крамниці. Перебуваючи в якості відвідувача у магазині, чоловік вчинив сварку з продавцями. Останні змушені були скористатися «тривожною кнопкою» і викликати наряд поліції охорони.

Для складання на забіяку адміністративної постанови за ознаками ст. 178 КУпАП «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді» його доставили до Шосткинського відділу поліції.

Проте навіть після цього молодик не заспокоївся, і став телефонувати на спецлінію «102», при цьому у розмовах постійно і грубо ображав оператора. Поліцейські зафіксували дев’ять таких немотивованих дзвінків з нецензурною лайкою.

Відтак, на чоловіка правоохоронці склали ще один адміністративний протокол, цього разу — за ознаками ст. 173 КУпАП «Дрібне хуліганство», який направили на розгляд суду. Дебоширу загрожує штраф, або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: