Де в Сумах можна віддати одяг на потреби нужденним?

12.06.2020

Речі у шафі проламують полицю, а тобі все ще немає чого одягнути? Тоді настав час перебрати одяг та позбутися його. Але якщо нова футболка носилася лише двічі або лежить ще з позаминулого року, то її буде шкода нести одразу на смітник. Ми вже публікували карту пунктів прийому речей, цього разу — уточнили у представників установ, що саме потрібно і коли можна привозити.

Міська комунальна установа «Центр матері та дитини»

Центр матері та дитини створений для тимчасового перебування жінок, які потрапили у складну життєву ситуацію, разом зі своїми дітьми. Речі приймають у гарному й охайному стані, але краще їх приносити вже після карантину. Вони мають бути неподертими та без плям. Можна віддавати одяг будь-якої сезонності, але якому не більше десяти років.

Контактний номер: 095 300 2657

Сумський обласний центр соціально-психологічної допомоги

Центр соціально-психологічної допомоги створений для людей віком від 18 до 35 років, позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт або дітей з малозабезпечених та неблагополучних сімей. Є потреба саме у жіночому одязі, але можна приносити й чоловічий. Речі мають бути чистими, охайними, не подертими та сезонними.

Контактний номер: 050 707 5330

Сумське товариство захисту тварин

Сумське товариство захисту тварин — це громадське об’єднання людей, які створили притулок для собак та займаються захистом тварин в місті. Є потреба виключно в простирадлах, рушниках та ковдрах.

Контактний номер: 050 307 1855

Центр реінтеграції бездомних осіб

У Центрі реінтеграції бездомних осіб перебувають люди, які потрапили у скрутні життєві обставини та не мають власного житла. Можна приносити одяг та взуття, які будуть у хорошому стані, чисті та будь-якої сезонності. Є потреба більше у чоловічих, аніж у жіночих речах.

Контактний номер: 0542 24 53 05

Сумська спеціальна ЗОШ-інтернат

Головною метою школи є забезпечення соціально-психологічної реабілітації та трудової адаптації дітей, які потребують корекції розумового і фізичного розвитку й підготовка учнів до самостійного життя. Є потреба у речах для дітей віком від 6 до 18 років. Одяг має бути чистим та охайним, але приносити речі краще з вересня.

Контактний номер: 0542 36 01 69

ЦУКР

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: