Патрульні оприлюднили відео з місця ДТП на автодорозі

14.06.2020

ДТП із велосипедистом сталася на автодорозі національного значення Н 12 “Суми — Полтава” неподалік села Климентове. Повідомлення про нього екіпаж патрульних отримав 10 червня близько 22:20.

За кілька хвилин прибувши на місце, інспектори виявили 33-річного водія автомобіля Mercedes-Benz, а поруч — травмованого велосипедиста. За попередніми даними, водій автомобіля Mercedes-Benz допустив наїзд на 58-річного велосипедиста, який раптово виїхав на проїжджу частину. Лікарі доставили чоловіка до медичного закладу для надання медичної допомоги. Внаслідок автопригоди у велосипедиста діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та забійну рану лобу.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Охтирського відділку поліції для з’ясування всіх обставин події.

Подробиці ДТП із велосипедистом на автодорозі Н 12 “Суми — Полтава”

Подробиці ДТП із велосипедистом на автодорозі Н 12 “Суми — Полтава” https://youtu.be/7CJPh0Q4WLo Повідомлення про ДТП з травмованими на автодорозі національного значення Н 12 “Суми — Полтава”, неподалік села Климентове, екіпаж патрульних отримав 10 червня, близько 22 години 20 хвилин.За кілька хвилин прибувши на місце, інспектори виявили 33-річного водія автомобіля Mercedes-Benz, а поруч травмованого велосипедиста. За попередніми даними, водій автомобіля Mercedes-Benz допустив наїзд на 58-річного велосипедиста, який раптово виїхав на проїжджу частину. Лікарі доставили чоловіка до медичного закладу для надання медичної допомоги. Внаслідок автопригоди у велосипедиста діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та забійну рану лобу.На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Охтирського відділку поліції для з’ясування всіх обставин події.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Пʼятниця, 12 червня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: