На Сумщині пройде матч на кубок почесного президента ФК «Суми» Олександра Дем‘яненко

15.06.2020

Наступної суботи 20 червня 2020 року пройде матч на Кубок «DEMIANENKO CUP», заснованого цьогоріч на пам’ять про почесного президента ФК «Суми» Олександра Дем‘яненко.

В турнірі приймуть участь ФК «Явір» (Краснопілля) та ФК «Суми» (Суми). Гра розпочнеться о 18:00 на стадіоні «Колос» в м. Краснопілля Сумської області.

«Чому гра саме  в Краснопіллі з «Явором»? Дуже просто. Команди давно історично пов’язані між собою. Батько тривалий час працював в Краснопільському держлісгоспі та підтримував ФК «Явір». А «Явір», як відомо це першоджерело ФК «Суми» із 2008 року. В 2020 році ми знову дали рестарт ФК «Суми». Тому все логічно. Ідею проведення турніру підтримали  Краснопільський мер Юрій Яремчук та місцева футбольна спільнота. Нажаль, привід сумний», – прокоментував президент ФК «Суми», заслужений юрист України Геннадій Дем‘ненко.

Нагадаємо, що саме 20 червня минулого року Олександр Іванович Дем’яненко передчасно пішов з життя.

Він відома особистість на Сумщині, активний учасник громадського та соціально-економічного руху в регіоні.

За час своєї трудової діяльності займав керівні посади в установах лісового господарства та місцевого самоврядування, перед виходом на пенсію обіймав посаду генерального директора Сумського обласного комунального підприємства «Сумиоблагроліс». Неодноразово обирався депутатом рад різного рівня.

Добрий та світлий спомин про Олександра Івановича назавжди залишається у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: