Студенти СНАУ створюють квітковий креатив у місті

15.06.2020

Нещодавно ми розповідали про те, що участь у розробці проєкту клумби на площі Незалежності взяли участь студенти СНАУ. В рамках проходження практики, під керівництвом викладачів студенти запропонували комунальному підприємству «Зеленбуд» власне бачення концепції цього об’єкту, кілька з них було реалізовано під час висадки квітів.

На створення композиції пішло близько 12 тисяч квітів – петунії, чорнобривці, альтернатери, агератуми, – майже дві тони білого гравію та декоративна мульча.

«Такий симбіоз є корисним для обох сторін. З одного боку місто отримує проєкт створений молодими, креативними людьми, а наші студенти, в свою чергу, можуть відчути реальну роботу – від постановки завдання до реалізації», – говорить викладач кафедри садово-паркового та лісового господарства Марина Шерстюк.

Як зазначив, керівник КП «Зеленбуд» Володимир Лаврик, найближчим часом в місті планують реалізувати ще 2 проєкти з озеленення, до яких також будуть долучені співробітники та студенти СНАУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: