Губернатор Грищенко відстояв на державному рівні інтереси жителів Лебединщини

16.06.2020

Підкомітет Верховної Ради України з питань адміністративно-територіального устрою підтримав входження Лебединщини до Сумського району. Таку добру новину у своєму дописі на Фейсбуці  повідомив губернатор Сумщини Роман Грищенко.

Відтак воля багатотисячної громади Сумщини – воконана, передає АзимутСум.  Губератор області разом з місцевими жителями зробив все можливе, аби конфліктна ситуація вирішилась позитивно і люди були задоволені. Адже реформа децентралізації – не для столичних чиновників, а для простих людей і покращення їх життя.

«Побажання жителів Лебединщини враховані! Щойно у Києві профільний підкомітет з питань адміністративно – територіального устрою підтримав моє звернення та звернення народного депутата Микола Задорожній щодо створення на Сумщині 5 районів та, що особливо важливо, приєднання Лебединського району до Сумського. Дякую депутатському корпусу та Сумській обласній раді за співпрацю», – написав керівник області.

Нагадаємо, що тиждень тому на Сумщину приїздив міністр КМУ Олег Немчінов, який зустрічався з Лебедиською громадою для обговорення питання можливого приєднання Лебединщини до Сумського району.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: