Кіберполіція викрила охтирчанина на телепіратстві

18.06.2020

Відділ кіберполіції Полтавської області провів перевірку інформації щодо незаконного розповсюдження телевізійних каналів «Футбол 1», «Футбол 2», «Україна», «НЛО ТБ», «Індиго tv» на території Полтавської та Сумської областей. За інформацією правовласника – ТОВ «Медіа Група Україна», права на розповсюдження телеканалів підозрюваним кіберполіцією особам не надавались, повідомляє «Сегодня».

У результаті перевірки вказаної інформації співробітниками відділу кіберполіції було задокументовано кілька фактів незаконного розповсюдження телевізійних каналів ТОВ «Медіа Група Україна» та порушено кримінальну справу за ознаками ч. 1 ст. 176 КК України (Порушення авторського права і суміжних прав).

«В ході оперативно-слідчих заходів встановлено, що мешканець Охтирки Сумської області, розмістивши оголошення на сайті OLX, за грошову винагороду надавав незаконний доступ до піратського ОТТ-сервісу для перегляду телевізійних телеканалів «Футбол 1», «Футбол 2», «Україна», «НЛО ТБ», «Індиго tv» та аудіовізуального контенту мешканцям Полтавської та Сумської областей», – коментує керівник відділу кіберполіції Полтавщини Олександр Ведмідський.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання особи, яка причетна до скоєння кримінального правопорушення, виявлено та вилучено докази злочинної діяльності. Встановлюються співучасники та додаткові обставини за фактом порушення. Ведеться слідство.

azimuth.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: