У Сумах дідусю розбили стареньку автівку, яка стояла у дворі

18.06.2020

Про прикрий випадок у Фейсбуці повідомила донька постраждалого 82-річного пенсіонера Света Соловей.

Подія сталася 11 червня близько 4-ї ранку на вулиці СКД. Як стверджує сумчанка, того дня вона визирнула у вікно, почувши гучні звуки, і побачила, як молодий хуліган стрибає по даху «Запорожця» і б’є ногою в лобове скло. Потерпілі викликали поліцію.

Хлопець у свою чергу викликав друзів, які стали його захищати, повторюючи, що доказів події не існує, тож злочину — теж.

Поліція передала справу дільничному, який склав протокол.

«В СУМАХ 11 ЧЕРВНЯ О 4 РАНКУ МОЛОДИКОМ НА ПІДПИТКУ БУЛО РОЗТРОЩЕНО АВТОМОБІЛЬ «ЗАПОРОЖЕЦЬ» ПО ВУЛИЦІ СКД! ЗЛОВМИСНИКА ЗАТРИМАНО (в бордовій футболці). ПОДИВІТЬСЯ ЯК ПОВОДИТЬСЯ ВІН І ЙОГО ДРУЗІ, ЯКИХ ВІН ВІДРАЗУ ВИЗВАВ ДЛЯ СВОЄЇ ПІТРИМКИ!!! «Я ХАЧУ ПАСМАТРЕТЬ ТВАЕ ВИДЕО — ГДЕ ВИДЕО?», КРИЧАЛА МЕНІ ДІВЧИНА. То ось воно-дивись! Проснулась я від гучних звуків, схожих на постріли і побачила як знахабнілий молодик стрибав по капоту та криші нашого авто і бив нещадно ногами по лобовому склу. Завдяки рішучим діям сусідів зловмисника затримали, але він встиг нашкодити. Поліція склала протокол і відвезла його у відділення. «Героя» звуть Важинський Денис, 28 років, проживає на пл. Пришибська, 12. ПОДИВІТЬСЯ УВАЖНО, МОЖЕ У ВАС ЧИ ВАШИХ ЗНАЙОМИХ ПОСТРАЖДАВ У ДВОРІ АВТОМОБІЛЬ, ТО МАЄТЕ НАДІЮ ВИКРИТИ КРИВДНИКА! Що ви про це думаєте? Як домогтися відшкодування завданих збитків, бо поліція віддала справу дільничому інспектору, а той склав протокол та відписався, і все! Тож, отак безкарно можна робити що завгодно?» — написала Світлана.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: