Мер Конотопа знайшов у багажнику 5 гранат

19.06.2020

Близько 23:00 на спецлінію поліції звернувся мер міста Конотоп з заявою про те, що  він у своїй автівці виявив кілька предметів,  схожих на бойові гранати.

За словами заявника, ймовірні боєприпаси знаходились в багажному відділенні, на місці запасного колеса, в пакунку, перемотаному ізоляційною стрічкою. Чоловік стверджує, що всі  п’ять гранат без запалів.

На повідомлення за вказаною адресою виїхали керівник Конотопського відділу поліції, слідчо-оперативна та вибухотехнічна групи,  криміналісти та кінологи.

Наразі триває огляд автівки та гаража. Слідчі вирішують питання про внесення інформації до єдиного реєстру досудових розслідувань. Встановлюються всі обставини події, повідомляє відділ комунікації поліції Сумщини.

На своїй сторінці у Фейсбуці Артем Семеніхін виклав відео зі знайденими гранатами.

«Мені в машину підкинули 5 бойових гранат (Ф1 — шт., РГД5 — 4 шт.).

Явно якись рашистські подонки накштал Огрохіно-Дімідків, які свого часу зробили подібні провокаціїпо відношенню до Віталій Благодарний, хотіли вчинити злочин проти мене.

P.S. Якраз майже рік часу тому банда молотківців вчинила замах на моє життя», — написав мер Конотопа.

Мені в машину підкинули 5 бойових гранат (Ф1 — шт., РГД5 — 4 шт.).Явно якись рашистські подонки накштал Огрохіно-Дімідків, які свого часу зробили подібні провокаціїпо відношенню до Віталій Благодарний, хотіли вчинити злочин проти мене.P.S. Якраз майже рік часу тому банда молотківців вчинила замах на моє життя.

Опубліковано Артем Семеніхін — міський голова Конотопа Четвер, 18 червня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: