Приватним підприємцям Сумщини виплатять грошову допомогу на дітей

19.06.2020

Кошти у сумі 3,9 млн. гривень спрямують для виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку

За інформацією обласного Департаменту соціального захисту населення, надійшов ІI транш для здійснення відповідних виплат у червні 2020 року. Ці кошти отримають 856 сімей у Сумській області, в яких виховуються 980 дітей.

Майже 4 млн. гривень спрямують для виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку, за рахунок коштів, виділених фондом боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками.

Довідково. Такий вид фінансової допомоги здійснюється на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2020 року № 330 «Про виділення коштів для надання допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: