Стали відомі подробиці про новий випадок коронавірусу в Шостці

19.06.2020

18 червня стало відомо про новий випадок захворювання на коронавірус у Шостці: заразилась 46-річна жінка.

У столиці вона працювала продавцем. Там захворіла і поїхала до Шостки лікуватись. У вихідні 13-14 червня вона буда вдома. За попередньої інформацією вона знаходилась вдома і ні з ким не контактувала, крім однієї жінки, яка приносили їй їжу та ліки, передає  shostkanews.city.

15 червня жінку госпіталізували до інфекційного відділення з класичною двобічною пневмонією. Її стан був середньої важкості. Її підключили до кисневого апарату. Станом на 18 червня стан жінки покращився.

«Будемо лікувати, медикаменти у нас є, захисні засоби є. Будемо сподіватись, що з нею все буде добре. Але це ще раз підтверджує, що вірус нікуди не дівся. Гірше було б, якби захворів шосткинець, який нікуди не їздив. Тоді б не було зрозуміло звідки у нього ця хвороба. А тут все зрозуміло. Бо найбільше хворих зараз у Києві та Київській області, а також на західній Україні. Я ще раз всіх прошу: нема потреби – нікуди не їдьте! Не їздіть в маршрутках, не їздіть у великі міста, дотримуйтесь карантинних заходів! Носіть маски, мийте частіше руки та дотримуйтесь соціальної дистанції», — сказав головний лікар Шосткинської ЦРЛ Олег Штогрин.

Зараз санепідслужба розбирається чи були інші контактні особи із зараженою шосткинкою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: