Цемент від RGM group: без націнок та переплат

19.06.2020

RGM group збільшила поставки портландцементу в І-му кварталі 2020 року на 10,2% у порівнянні з 2019 роком. Компанія здійснює прямі поставки матеріалу від лідера з виробництва цементу в Україні ПАТ «Івано-Франківськцемент» без націнок та переплат.

RGM group забезпечує сумських будівельників та приватні господарства сучасним будівельним матеріалом, складові якого добувають на родовищах Івано-Франківської та Закарпатської областей.

«Цього року у нас виросли поставки портландцементу, який користується попитом у провідних країнах світу завдяки своїм відмінним технологічним характеристикам. Завдяки вмісту вапняку, цеоліту та активних мінеральних добавок, наш цемент стає ідеальним в’яжучим компонентом для виробництва бетонів та інших будматеріалів. До речі, замовники уже неодноразово відмічали високу щільність та міцність бетону, який до того ж захищений від корозії та тріщин. Важливо – використовувати якісні, сертифіковані матеріали та складові. Наша компанія має паспорти якості на кожну партію портландцементу ПЦ 400 та ПЦ 500  і оригінальну заводську упаковку – це гарантія того, що цемент не є фальсифікатом.

Цього сезону ми поцікавилися думкою сумчан, і тепер відвантажуємо цемент як навалом, так і тарою в паперових заводських мішках по 25 кг та 50 кг. Вигідно та зручно!» – коментує керівник відділення з розповсюдження та маркетингу RGM group Станіслав Маслов.

На сьогодні компанія сфокусувала всі виробничо-технічні зусилля на оперативних та систематичних поставках та відвантаженнях портландцементу на Сумщині.

Замовити цемент ПЦ 400 або ПЦ 500  можна у розділі “Цемент”

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: