Губернатор Сумщини зустрівся з військовими

20.06.2020

Голова Сумської облдержадміністрації Роман Грищенко зустрівся з керівництвом оперативного командування «Північ».

З командувачем військ ОК «Північ» Валерієм ЗАЛУЖНИМ очільник облдержадміністрації обговорив ситуацію на Сумщині та співпрацю обласної влади з військовими.

Також Роман Грищенко вручив почесну грамоту голови Сумської обласної державної адміністрації командиру 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. Гетьмана Івана Виговського полковнику Дмитру КАЩЕНКУ. Ця бригада повернулася зі Сходу України, де виконувала завдання в зоні ООС.

Довідково. Оперативне командування «Північ» – оперативне об’єднання Сухопутний військ Збройних Сил України у північній частині України на території 6 областей та м. Київ. Управління командування «Північ» знаходиться в м. Чернігів. Територія відповідальності – військово-сухопутна зона «Північ»: Житомирської, Київської, Полтавської, Сумської, Черкаської, Чернігівської областей та м. Києва. ОК «Північ» призначене для безпосереднього військового керівництва підпорядкованими військовими частинами, оперативного обладнання територій, організації територіальної оборони та мобілізації людських і транспортних ресурсів у межах зон відповідальності, а у особливий період – планування та управління застосуванням безпосередньо формувань та правоохоронних органів. У 2020 році особовий склад ОК «Північ» продовжує виконувати завдання в Операції Об’єднаних Сил.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: