Мер Сум заявив про можливість проведення нового конкурсу на вивезення сміття

22.06.2020

Про це Олександр Лисенко зазначив на апаратній нараді сьогодні, 22 червня.

«Чому відбуваються несанкціоновані роботи на території нашого міста з демонтажу?! Я думаю, що ми можемо провести ще один конкурс на вивезення сміття. Якщо хтось чогось не зрозумів — то тоді зрозуміє. Якщо договір не буде виконуватися — ми будемо звертатися до суду, а може в односторонньому порядку припинемо відносини з цим підприємством. Демонтувати бетонну основу на сміттєвих майданчиках — це, як мінімум, незрозуміло, максимум — незаконно.

Якщо компанії будуть погано обслуговувати майданчики, не вивозити сміття — ми можемо ще раз провести конкурс. Знайдемо законні підстави і можливості. Ви зараз винні лише громаді міста згідно своїх повноважень, а влаштовувати війни між собою, то ви запуталися і забули, що є влада. А то подивіться, що можуть собі дозволяти — приїжджати і демонтувати майданчики. Хай мені покаже право на цей майданчик і документ, по якому може здійснювати роботи. Я маю на увазі «А-Муссон». А «Сервісресурс» повинен забезпечувати якість обслуговування», —  заявив Олександр Лисенко.

Нагадаємо, після сміттєвого конкурсу в Сумах «А-Муссон» почав збивати бетон із майданчиків, які програв «Сервісресурсу».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: