Вночі сумчанам вимикатимуть воду

23.06.2020

Згідно зі щорічним графіком КП «Міськводоканал» проводитиме планову профілактичну промивку водопровідних мереж басейну Пришибського водозабору.

Щоб не створювати незручності споживачам, промивка буде здійснюватися вночі у два етапи. Перший етап промивки буде проводитися у ніч із 24 на 25 червня. До зони промивки потраплять басейни вулиць  Римського-Корсакова, Охтирської, Марко Вовчок, Санаторної, Ювілейної, Карбишева, Сергія Табали. Другий етап промивки буде проводитися у ніч із 25 на 26 червня. До зони виконання санітарно-технічних робіт потраплять вулиці: Прокоф’єва, Сумсько-Київських дивізій, Сергія Табали, Даргомижського, частина вулиці Харківської.

Під час здійснення промивки вода в будинках вищезазначених вулиць буде відсутня. Вдень, 25 та 26 червня відповідно, вода буде подаватися з пониженим тиском. У ході проведення робіт для спорожнення водогонів виникатиме технічна необхідність скиду питної води з водопровідної мережі до річки Псел у районі легкоатлетичного манежу СумДУ, а також на проїжджу частину вулиць Хіммістечка.

Після промивки мереж вода в кранах сумчан не матиме запаху хлору, проте може бути тимчасово каламутною. Промивка – це обов’язкові профілактичні заходи, необхідні для того, щоб очистити водопровідні труби від осаду та покращити якість води, передають у «Міськводоканалі».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: