За фактом незаконного звільнення директора трамвайного управління у Конотопі відкрили кримінальне провадження

23.06.2020

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Сумської області, передає Sumy.Today.

Сам директор Конотопського травмайного управління Григорій Хоменко у відео конотопського блогера Спартака Сергієнка про це розповів наступне: “Секретар Конотопської міської ради Тетяна Сизон прийняла незаконне рішення щодо мого звільнення. Мною написане повідомлення про вчинення злочину. Хочу проінформувати вас, що відповідно до заяви щодо мого незаконного звільнення, я в цю суботу, 20 червня, отримав повідомлення по пошті за підписом начальника відділу поліції, де говориться про те, що відносно Сизон Тетяни Анатоліївни по моїй заяві за моє незаконне звільнення порушена кримінальна справа по статті 172 Кримінального кодексу України. Хочу нагадати, що саме Тетяна Сизон двічі мене незаконно звільняла із займаної посади директора підприємства “Конотопське трамвайне управління” і призначала на неї свого однопартійця Назаренка Ігоря Михайловича”.

Начальник відділу комунікації поліції області Володимир Крупецьких підтвердив інформацію, що за заявою Григорія Хоменка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 172 Кримінального кодексу. Проте, за його словами, підозра у ньому нікому не оголошувалась. Досудове слідство триває з 2 червня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: