Роман Грищенко: «Від ефективності роботи кожного держслужбовця залежить рівень довіри людей до влади»

23.06.2020

Голова облдержадміністрації Роман Грищенко привітав державних службовців з професійним святом під час засідання колегії облдержадміністрації.

«Від ефективності роботи державної служби залежить не тільки суспільна та політична рівновага, а й соціальна стабільність, запровадження та реалізація ряду реформ. Висловлюю найщиріші слова подяки усім державним службовцям, які працюють з повною віддачею і здатні оперативно вирішувати актуальні проблеми жителів Сумщини», – зазначив у своєму привітанні губернатор.

Також він підкреслив, що довіра до влади та підняття її авторитету починається з кожного державного службовця, тому працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави – відповідальна справа, від виконання якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень в Україні.

Найкращі працівники державної служби Сумщини були нагороджені почесними грамотами голови Сумської обласної державної адміністрації за сумлінну працю в органах держаної виконавчої влади та високий професіоналізм. Усім причетним до цього свята Роман Гищенко побажав професійних досягнень та реалізації усіх задумів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: