Президент приїде на Михайлівську цілину?

23.06.2020

«А, що на Михайлівську Цілину приїде Президент?» Саме це питання найпершим лунає від жителів сіл Тимченки і Саєве Недригайлівського району, коли розмова заходить про те, як добротно і оперативно (менш ніж за місяць) «дорожники» виконали ремонтні роботи на автодорозі державного значення Т – 19-26 Штепівка – Катеринівка — Степове – Михайлівська Цілина – Тимченки – Кушніри, говорить голова Вільшанської територіальної громади Михайло Мельніков.

На 18-кілометровій ділянці Михайлівська Цілина – Кушніри на сьогодні відремонтоване дорожнє покриття, встановлені дорожні знаки. Найближчим часом буде нанесена дорожня розмітка, якої тут не було, мабуть, з часів будівництва цієї автодороги. А коли люди дізнаються, що цей ремонт виконаний завдяки голові Сумської обласної державної адміністрації Роману Грищенку, в рамках реалізації стратегії розвитку туристичної галузі Сумського регіону, допомогу у вирішенні цієї проблеми він обіцяв під час робочої зустрічі з Вільшанським сільським головою 4 травня 2020 року, то щиро дивуються оперативності вирішення, дякують губернатору і роблять висновок: «Чоловік сказав – чоловік зробив. Так тримати і надалі».

Окрему подяку жителі Вільшанської громади висловлюють ДП «Служба автомобільних доріг в Сумській області», ДП «Сумський «Облавтодор» та безпосереднім виконавцям робіт, працівникам філії Недригайлівський «Райавтодор» та Сумської ДЕД.

Немає найменшого сумніву, що перлина українського степу — заповідник Михайлівська Цілина — заслуговує відвідування гостей найвищого рівня, тож завдяки голові ОДА Роману Грищенку гості можуть дістатися туди гарною дорогою і сповна насолодитися недоторканою природною красою чарівного куточку Сумщини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: