У Ромнах згоріла автівка

24.06.2020

23 червня о 09:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автомобіля Skoda «Octavia» на Московському бульварі у м. Ромни. На гасіння направили черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини.

За дві хвилини вогнеборці прибули на виклик і встановили, що водієві разом із колегами по керму за допомогою вогнегасників вдалося локалізувати пожежу та запобігти подальшому поширенню вогню. О 09:34 рятувальники остаточно приборкали загоряння.

Усього до гасіння від Державної служби України з надзвичайних ситуацій було залучено 9 чоловік особового складу на 2 одиницях техніки.

Вогонь лише встиг пошкодити відсік двигуна авто. За попередніми висновками фахівців, припустима причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Як було встановлено, під час руху з-під капоту Skoda пішов дим. Водій зупинив легковик, відімкнув акумуляторну батарею та перекрив газобалонну установку й негайно приступив до приборкання полум’я вогнегасником. Не залишились осторонь цієї ситуації й інші водії, які прийшли колезі на допомогу, а один із них викликав рятувальників.

Так, завдяки наявності первинного засобу пожежогасіння — вогнегасника у легковику та небайдужості інших учасників руху вдалося запобігти знищенню автомобіля.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: