Суми та Бориспіль приймають третій тур чемпіонату України з хокею на траві

24.06.2020

У Сумах та Борисполі 22 червня стартував третій тур чемпіонату України з хокею на траві серед жіночих команд вищої ліги. Розпочатись він мав у Борисполі матчем між місцевим «Колосом» та командою «СумДУ»(Сумського державного університету). Але сумські дівчата на гру не приїхали. Тим часом, у Сумах хокеїстки з Інституту фізкультури Сумського державного педагогічного університету з рахунком 6:0 перемогли вихованок СДЮСШ олімпійського резерву «Динамо», передає «Суспільне».

23 червня «динамівки» зіграли проти чемпіонок – муніципального спортивного клубу «Сумчанка».

Вже на першій хвилині гри гол у ворота «Динамо» забила Юлія Шевченко, яка у підсумку шість разів влучно пробила по воротах суперниць.»Це заслуга команди. Ми працюємо разом, і на тренуванні відпрацьовуємо тактичні, технічні вправи для того, щоб відчувати один одного. Не важливо, хто відзначився у грі, головне — перемога команди», — розповіла Юлія.

На один м’яч менше від Юлії забила у ворота СДЮСШОР «Динамо» Вікторія Стеценко. Крім того, тричі привітання партнерок по команді приймала Ольга Гончаренко, двічі – Євгенія Мороз, по разу – Вероніка Коробкіна та Катерина Самоходченко. У підсумку, «Сумчанка» святкувала перемогу з рахунком 18:0.

Тренер СДЮСШОР «Динамо» Олена Свістюр гру прокоментувала так: «Результат був прогнозований, дівчата молоді – ця команда грає тільки другий рік. Вони старалися. Чому не забили? Не вистачає трішки сил, ще молоді».

Капітан «Сумчанки», Євгенія Мороз, яка і сама двічі забила у цьому матчі, вважає, що результат будь-якого матчу спрогнозувати важко. «Ми готувались перемагати. З яким рахунком, для нас це сюрприз, як і для суперника. Задача на тур — перемагати і, мабуть, з якомога більшим рахунком», — сказала Євгенія.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: