Під Сумами поліцейські врятували жінку, яка вирішила звести рахунки з життям

24.06.2020

До поліції на спецлінію «102» подзвонив житель одного з сіл Сумського району і повідомив, що його мати погрожує покінчити життя самогубством, і у нього є всі підстави непокоїтися за її стан.

Ця інформація надійшла на службовий планшет група реагування патрульної поліції Сумського районного відділу поліції. Старший лейтенант поліції Юрій Оніщенко та капрал поліції Артем Кузьминчук негайно вирушили за вказаною адресою.

Прибувши на місце події, вони застали в будинку занепокоєного заявника, його дідуся та бабусю, а також викликаних медиків бригади «швидкої допомоги». Як з‘ясувалося, жінка закрилася у ванній кімнаті, і на всі прохання медиків вийти відповідала, аби ті зачекали кілька хвилин. Врешті, коли звідти почувся шум падіння тіла, правоохоронці вирішили, що діяти рішуче, і вибили двері. Як виявилося, саме вчасно: потенційна самогубця нанесла собі кілька ножових поранень і впала, спливаючи кров‘ю.

Поліцейські допомогли медикам перев‘язати їй рани на шиї та руках, а потім винесли жінку і помістили у спеціалізоване авто. Весь час, поки її доставляли до лікарні та надавали більш кваліфіковану допомогу, працівники поліції заспокоювали родину заявника і постійно тримали під своїм контролем всю ситуацію. І лише коли від медиків надійшла інформація, що життю пацієнтки нічого не загрожує, а її старенькі батьки, врешті, заспокоїлися, — тільки тоді правоохоронці змогли повернутися до виконання інших своїх службових обов‘язків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: